طرز تهیه ته چین گوشت

یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی که خیلی هم خوشمزه و خوش قیافه اس ته چین هست. غذایی باب دندان افراد خوش اشتها که هر کسی با توجه به طبع و سلیقه خودش می تونه ساختار جدیدی ازش بسازه و ازش لذت ببره. خیلی از ما حتماً ته چین گوشت رو امتحان کردیم و حتی طرز تهیه چندین نوع ته چین دیگه رو هم قبلاً با هم تجربه کردیم. امروز هم قراره با هم طرز تهیه یک نوع ته چین رو با هم ببینیم و یاد بگیریم به نام ته چین گوشت که خیلی راحت و بی دردسر هست و در عین حال خوش طعم و خوش مزه. در ادامه با طرز تهیه ته چین گوشت با ما همراه باشید.

Image result for ‫ته چین گوشت‬‎

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت

  • پیاز 1 عدد
  • مغز ران گوسفند 400 گرم
  • برنج 3 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • ماست چکیده و ترش 300 گرم
  • زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
  • کره 50 گرم
  • زرشک مقداری برای تزئین
  • خلال پسته مقداری برای تزئین
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روزگار سرد سوله سوله ارزان گلدان بتنی دستام Billy چرااوتيسم وحید پیام نور Richie Sharmila فروشگاه بانه هیتاچی